dissabte, 21 de gener del 2017

Hivern


Aquesta setmana hem estat treballant l'hivern de diferenes maneres. Per una banda, hem fet un ninot de neu a partir de plastilina. Algunes llampugues han dibuixat a la pissarra com és per a ells un ninot de neu i l'hem representat fent bolles GRANS, MITJANES i PETITES. Aquí podeu veure el resultat.



Després de veure a classe un video sobre l'hivern d'en Vivaldi, hem estat parlant sobre els colors que predominen a l'hivern. Per tal de aconseguir els colors que cercàvem, hem fet proves fins arribar a topar amb els tons adients. El to de blau que volíem aconseguir era el fosc, ja que la resta de colors ja els teníem. Després de vàries proves hem donat amb la mescla correcta.
Aquesta vegada hem deixat de banda la tècnica de pintar amb pinzells i ho hem fet amb una ben distinta, amb targetes. Els hi ha agradat molt i els resultats són xulíssims.



Que hi haurà amagat dins el gel? Nins i nines sabien que dins cada got s'amagava un número, però no sabien quin seria. Per parelles d'ajuda han hagut d'ésser ingeniosos i trobar la manera de descobrir-ho. Com podeu veure a les imatges, la majoria ha optat per fondre el gel amb aigua, però alguns han pensat que menjar el gel també els podria ajudar i així ha estat.


Un cop descobert, han intentat representar-ho en paper i ho han fet d'allò més be.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cançó de Nadal, Música!

 Hola a tots i totes!! Com ja sabeu aquest any ens ha tocat fer pel Nadal, una cançó un tant diferent i molt xula, la qual seria molt necess...