dilluns, 13 de febrer del 2017

Els oficis

Estimades famílies! Com ja sabeu, aquest trimestre esteim estudiant els oficis i una bona manera de fer-ho és mitjaçant aquelles professions que ens són properes, tals com les dels familiars de les llampugues. Dia a dia, esteim elaborant un mural amb les fotografies que ens feis arribar. Esperem que el mural es pugui fer, més i més gros.

Per altre banda, esteim encantats de rebre les vostres peticions de sortida per conèixer d'aprop les vostres feines, en que consisteixen, on es troben, com les desenvolupau... Com ja sabeu, també teniu la possibilitat de venir a l'escola a contar-nos el vostre ofici. Les llampugues estaran encantades de tenir-vos com a convidats.

Els racons de la classe són una altre espai on poder aprendre moltes coses sobre els diferents oficis. Per aquest motiu, hem convertit el racó de disfresses en un espai on poder posar en pràctica totes aquelles tasques que duen a terme metges, mecànics, obrers, cuiners, bombers, policies, astronautes, perruquers... Aquí podeu veure una petita mostra de lo bé que s'ho passen jugant amb els diferents materials.





La pissara digital, també s'ha convertit en una eina molt adient per descobrir els elements necessaris per dur a terme un ofici. Les llampugues s'ho passen d'allò més bé compartint jocs interactius. Mirau!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cançó de Nadal, Música!

 Hola a tots i totes!! Com ja sabeu aquest any ens ha tocat fer pel Nadal, una cançó un tant diferent i molt xula, la qual seria molt necess...