diumenge, 22 d’octubre del 2017

Sortida al Restaurant.

Divendres varem anar d'excursió al restaurant de l'hotel Roca Plana, a Es Pujols.
Allí ens varen rebre els pares de n'Andreu, na Sonia i n'Artur.
Tot seguit na Sonia va fer-nos de guia i ens va fer la ruta que faria una verdura o una fruita quan arriba al seu restaurant.

Entram per una porta que no és la principal, és la que fan servir els repartidors (foto 1).
Quan som dins ens adonem que hi ha TRES CARRILS, TRES CARTELLS I TRES COLORS (foto 2). Què deu voler dir?
Ens expliquen que totes les fruites i verdures quan arriben s'han de fer netes i després guardar-les a unes neveres. Però no són com les nostres, són molt més grans (foto 3), perquè aquí arriben a donar a menjar a 100 persones. Quin número deu ser aquest?
Després les fruites i verdures s'han de portar a la cuina, però si n'hi ha tantes pesaran molt, no? Na Sonia ens va explicar que fan servir un MUNTACÀRREGUES (foto 4). Què és això?
És un ascensor per pujar coses, no persones. Provam a pujar la motxilla de na Cira? A veure on se l'en du.
Nosaltres hem de pujar per l'escala (foto 5).
I... ta-ta-ta-xan! La motxilla ha aparegut al pis de dalt! (foto 6).


Quan ja som dalt, entram al QUARTO FRED (foto 7).
Na Sonia ens recorda que quan hem arribat hem vist tres cartells. De quin color era el cartell de la verdura i la fruita? Verd! Idò quan na Tere, la cuinera, vol tallar una pinya, per exemple, ho ha de fer amb una taula i un ganivet verd. Això ho fan per no mesclar els sabors (foto 8). Moltes gràcies Tere, per ensenyar-nos com es fa!
Si la fruita o la verdura ja està tallada necessitem un plat, però com se fan nets tants de plats i coberts? Amb un RENTAPLATS (foto 9)! N'Encarna és l'encarregada de fer-lo funcionar. Moltes gràcies per mostrar-nos com funciona!
Una vegada ja està la verdura preparada, s'ha de cuinar. Anem a veure els fogons, el forn i la fregidora (foto 10). Són com els de casa o molt més grans?
Finalment, el menjar s'exposa al BUFET (foto 11) i si els clients volen alguna cosa que s'ha d'encomanar al cambrer, en Paco o en Lluis (foto 12) els hi serveixen.

Els dos cambrers ens han ensenyat a parar una taula amb: tovalles individuals (foto 13), copes (foto 14), tovallons (foto 15) i coberts (foto 16). Moltes gràcies Paco i Lluis!
A més, ens hem adonat hi ha unes CARTES on els clients poden llegir les coses per encomanar (foto 17) i que les taules ESTAN DECORADES AMB UNES FLORETES (foto 18).
Per acabar en Paco ens va servir un tros de coca dolça que va fer na Tere (foto 19). Mmmm..que bona!


MOLTES GRÀCIES a tot l'EQUIP del restaurant de l'hotel ROCA PLANA!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cançó de Nadal, Música!

 Hola a tots i totes!! Com ja sabeu aquest any ens ha tocat fer pel Nadal, una cançó un tant diferent i molt xula, la qual seria molt necess...