divendres, 3 d’abril del 2020

DEURES DIVENDRES 3 D'ABRIL

HOLA POLPS!!

Primer de tot informar que a causa de la situació que estem vivint ens hem visto obligats a donar les notes del segon trimestre a través del Gestib a partir del dilluns dia 6 d'abril.


Aquí vos deixo el meu correu per si teniu qualque consulta en quant a les notes:
👉dcastello@ceipsantferran.com👈


RUTINES:
BON DIA (NINGÚ HO HA DEMANAT PERÒ FA BON DIA....)
1. Escolta una cançó que t'agradi per començar el dia amb alegria.
2. Somriu tot el que puguis.
3. Agafa el calendari i assenyala la data d'avui.
4. Fes el quadern de metereologia.
5. Llegeix del llibre que més t'agrada unes pàgines en silenci i en veu forta. Explica a algú de la família el que has llegit.

NATURALS:
APARELL LOCOMOTOR 3:
1. Repassa tota la informació dels ossos que tens a l'aparell locomotor 3.
APARELL LOCOMOTOR 3
2. Ets expert? Ara ho podràs comprovar!! Fes les activitats 10 i 11 de la pàgina 5. Posa molta atenció, l'activitat 11 demana moltes coses però tu pots fer-ho.

ANGLÈS:
Vos adjunto el bloc de la mestra d'anglès.


Abans d'acabar la setmana vos vull proposar fer una activitat per treballar en família:

A continuació farem una activitat on podeu participar tots i totes els és que esteu a casa!! Esteu tots i totes?!? Comencem! Primer de tot heu d'agafar un objecte: un peluix petit, una pilota petita, etc. després us heu d'asseure formant una rotllana. Seguidament escoltareu i mirareu tots plegats aquest enllaç... (espero que ho gaudiu!).
Ho podeu tornar a veure!! Bé, ara heu de pensar 2 paraules boniques, 2 coses positives, sobre la persona que teniu al vostre costat esquerre, com per exemple: m'agrada com fas la truita de patates, m'agraden molt les teves abraçades, ets molt riallera, m'encanta com balles als matins, dibuixes espectacular, ets tot amor, fas unes imitacions de luxe, etc. Només hi ha una única condició: 
TOTES LES PARAULES QUE DIGUEU HAN DE SER DOLCES, MAQUES, ALEGRES! 
Ho podeu tornar a fer dient: EMBOLIC! Us canvieu de lloc i ara a l'esquerra teniu una altra persona on hauràs de pensar paraules boniques sobre ella.


PEL CAP DE SETMANA:
CATALÀ:
1. Posa la data al quadern de català.
2. Pensa amb la teva mare. Fes-ne un dibuix.
3. Fes una descripció de la teva mare. Com a recurs pots tornar a mirar l'enllaç sobre "som bons escriptors" que vaig penjar ahir al bloc. ALGUNS TENIU UNA RÚBRICA PLASTIFICADA DINS LA VOSTRA CARPETA DE CLASSE!!


BON CAP DE SETMANA POLPS!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cançó de Nadal, Música!

 Hola a tots i totes!! Com ja sabeu aquest any ens ha tocat fer pel Nadal, una cançó un tant diferent i molt xula, la qual seria molt necess...