dilluns, 6 d’abril del 2020

Religió 06.04.2020

Bon dia estimats i estimades,

Ahir vas ser diumenge de Rams, que es celebra l'arribada de Jesús a Jerusalem, on tots els veïns d'aquell poble el van rebre amb flors, fulles de palmeres i molta alegria, com si fos un rei.


Si haguéssim estat a l'escola, la setmana passada li haguéssim llevat l'última cama a la Iaia Quaresma, per tant avui ja no tindria cames, i que volia dir això? Que ja és aquí la Setmana Santa!

Aquesta setmana de l'any és tan important perquè es recorden els últims dies de Jesús abans de morir i com després va ressuscitar




També m'agradaria dir-vos que existeix una història sobre un petit conill que vull que conegueu:

El conejo de pascua - https://www.youtube.com/watch?v=oNQGRPkky1c&t=33s 

Aquesta història ens recorda que hem de fer les coses de la millor forma que sapiguem, sense intentar ser millor que els altres, i fer-ho amb molta cura i amor.

Aquest missatge és el mateix que ens va deixar Jesús durant la seva vida i m'agradaria que en aquesta Setmana Santa, que serà un poc diferent, ja que haurem de quedar-nos a casa, intenteu ser bons cristians, ajudant a casa amb tot alló que pogueu, que tracteu als vostres familiars amb molt d'amor i recordeu a Jesús i tot allò que em anat veient durant aquest any.



Bones vacances a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cançó de Nadal, Música!

 Hola a tots i totes!! Com ja sabeu aquest any ens ha tocat fer pel Nadal, una cançó un tant diferent i molt xula, la qual seria molt necess...