dimecres, 8 d’abril del 2020

PANADES I CRESPELLS

HOLA POLPS!!

Com heu vist vos hem penjat al bloc com fer "cuinat" una recepta típica de Formentera. A veure si aquests dies de vacances algú s'anima a fer-ho, jo ho intentaré!

A més na Dolors i jo vos volem proposar que si feis algun menjar típic per Pasqua me l'enviéssiu a al meu mail: saraelenacalamars@gmail.com i en tornar de les vacances ho publicaria al bloc.

Vos mostraré el que fem sempre a Mallorca, és tradició juntar-nos tota la família i fer PANADES, CRESPELLS I ROBIOLS... Vos deixo uns vídeos i els ingredients per si algu s'anima a fer-ho.

PANADES:



Ingredients per fer la massa:
  • 1kg de farina
  • 250g de mantega de porc
  •  125ml d'oli
  • 250ml d'aigua
  • 3 vermells d'ou
Ingredients per fer el farcit:
  • Cuixa de xai
  • Sobrassada
  • Pèsols
  • Un poc de pebre, sal i oli.


CRESPELLS:





Ingredients:

  • 1kg de farina
  • 8 vermells d'ou
  • 400gr de sucre
  • 400gr de mantega de porc 120ml de suc de taronja
  • 120 mil d'oli
  • Ratlladura de llimona
  • Canyella

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cançó de Nadal, Música!

 Hola a tots i totes!! Com ja sabeu aquest any ens ha tocat fer pel Nadal, una cançó un tant diferent i molt xula, la qual seria molt necess...