divendres, 22 de maig del 2020

Joc notes musicals

Bon dia nins i nines!!

Avui anem a seguir amb les notes musicals, en primer lloc, en la següent imatge trobareu les campanes musicals amb el nom de la seva nota musical.

A continuació, heu de fer la fitxa següent, en la qual heu de pintar les campanes amb el color que us indico abaix i relacionar amb fletxes cada campana amb el nom de la nota musical que li correspon. (Podeu imprimir-ho i si no teniu impressora, podeu pintar-ho vosaltres).
I per acabar, us proposo un joc. En primer lloc heu d'agafar 3 folis blancs, en el primer foli heu de ficar en gran DO, en el segon MI i en el tercer SOL. Avui anem a jugar amb aquestes 3 notes!!

El joc consisteix en ficar els papers en terra (com en la foto):

i saltar dalt la nota que escoltareu amb l'ajuda del video següent. Primer fareu un que he preparat amb les campanes musicals, primer tocaré les 3 notes i ja després començarà el joc, heu d'intentar no mirar el video, sols escoltar-lo, per treballar l'oïda musical!!😉



I ara si voleu, podeu fer el següent que empren un piano, primer veureu un exemple i ja després començarà el joc, escoltau bé!!! 



Una vegada fet tot, podeu compartir-me la fitxa i si voleu un petit video de vosaltres fent el joc al meu email: tperez@ceipsantferran.com.


Que passeu un bon dia!!! 😊

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cançó de Nadal, Música!

 Hola a tots i totes!! Com ja sabeu aquest any ens ha tocat fer pel Nadal, una cançó un tant diferent i molt xula, la qual seria molt necess...